2010. október 11., hétfő

Lolimeet?

Hű, az a helyzet, hogy jelentkeztem Nanánál a hétvégi craftmeetre.

Kicsit izgulok, mert nagyon szeretnék nem elkövetni hihetetlen baklövéseket öltözködés terén, de pl. a cseresznyés ruha, ami a legszebben lenne koordinálható, na az pont nem igazán őszi.
A virágos kötényruha nagyon szép, csak a blúz néha begyűrődik alá, és nincs hozzá táskám, arról meg, hogy az alsószoknyát még mindig nem varrtam meg, ne is beszéljünk. *elássa magát jó mélyre*

Ezen mondjuk könnyű segíteni, bár se pulcsi, se boleró, úgyhogy asszem Classic Loli outfitben fogok menni gót kabátban. Ajajajaaajj.
Vagy találok egy fekete blúzt, és akkor kekszes szoknya, bár a virágos ruhácska annyira szép! Tanítónénis. :)
Azt hiszem, holnap délelőtt megtámadok egy méteráru boltot, és veszek alapanyagot bugyogóhoz is. Alapvetően egy rémesen buta ruhadarab, de abban egyet értek, hogy a harangszoknya alá kell, vastag harisnya ide vagy oda. Amiket néztem, az alapján nem lehet olyan nehéz megcsinálni egy fehér alsóból, pár réteg szalag és csipke kell hozzá, azt tervezem, hogy sokfodrosat csinálok, és ha vastag szalag lesz minden második fodorsor, még szegni sem kell majd.

Hát, meglátjuk.
Bolerót végülis tudok Hugitól kérni, ha nem is pirosat, de drappot mindenképp. Legfeljebb kicsit kilóg majd a piros kiscipőm.

És iiigen, lesznek majd képek a tervezett koordiról.

De igazából nagyon-nagyon izgulok... Nagyon régóta szeretnék találkozni a többi Lolival, de félek is kicsit. Persze már kitaláltam, hogy végre csinálok sós karamellát, amit nagyon régóta ki szeretnék próbálni, ha jól emlékszem, nem bonyolult, csak hosszadalmas, az meg ugye... Belefér. :)
Úgyis kell bevásárolnom majd, veszek hozzá legalább tengeri sót. :)
Nyamnyamm! :)

Szóval... Izgulok, igen. Más Pupén kommentelgetni, meg blogra írkálni kommentbe, mint találkozni végre egy csomó ismeretlen emberrel, de hát...
Egyszer el kell kezdeni. :)

De esetleg... Nincsen valaki, akivel mehetnék? :) Hátha? :)

Ui.: Ja, és a kiscicákok gazdira leltek mindketten, köszönik, jól vannak! :)
A cirmos gazdija tegnap este írt, hogy Miccogi jól van, és az egész család nagyon szereti. :)
Örülök, hogy szerető gazdira lelt, nagyon kis életrevaló jószág, megszerettem őt is nagyon, hiába csak egy napot volt nálam. :)

1 megjegyzés:

  1. Velem/velünk jöhetsz, ha szeretnél. :) A blahán szoktunk talizni, meki előtt, bár most attól függ, hova megyünk. :) Mindenesetre írj mailt (harryo@mailbox.hu) és megbeszéljük! ^^

    VálaszTörlés