2011. január 31., hétfő

EGL

Nos, az EGL-böngészéseknek megvan a maguk varázsa. Például hamikor rábukkansz valamire, amit régóta keresel, ott is, ebayen is, mindenhol.

Nem, nem álmaim JSK-ja jött szembe, mégcsak nem is az ominózus fekete blúz, hanem...
Egy offbrand fehér blúz, és ami a tökjó: Angliából. Vagyis nem utazza át a fél világot, és a postáért sem kell vagyonokat fizetnem.
És hogy mi az igazán szuper? Hát az, hogy fűzős a háta! Sőt, mellbőségben is nem pont éppen jó (a mérés szerint) hanem van még pár centi ráhagyva is. :) Nekem, aki világ életében biztostűzte össze elöl a blúzokat, ez hatalmas haladás. Ha ez a blúz jó rám és nem ugrik szét elöl, és még a derekát is szépen magamra tudom fűzni... Nos, akkor nagyon, de nagyon boldog leszek vele.

Bár nem fekete, egy fehér blúzra is szükségem lesz, főleg ha szoknyázni fogok. Ezen gondolkodtam, hogy annyi szép világos édes vagy virágmintás print tetszik, például a kiskutyás anyaghoz is jobban illene a fehér...
Ő pedig igazán kis szép, a maga egyszerű módján. Lehet, hogy nem burando, és kicsit vékonyabb, de szépnek tűnik az anyag, és főleg: nincs rajta műanyag csipke. Ha szeretnék, úgyis tudok még rávarrni pamutcsipkét előre, vagy a fodrok szegélyére.

Szóval nagyon kíváncsi vagyok, a hölgyemény most írt, hogy amint hazaér, kiszámolja a postaköltséget, vagyis ha minden jól megy, este át is tudom utalni, és onnantól már csak drukkolni kell, hogy hamarosan megérkezzen! :)
Juhúú! :)

3 megjegyzés:

  1. Nagyon szép ez a blúz! (Én is most rendeltem fehér blúzt, de a kínai újév közbeszólt, úgyhogy most várni kell :))

    VálaszTörlés
  2. Tényleg szép blúz, gratula hozzá! ^^

    VálaszTörlés