2011. február 3., csütörtök

Rinyablog

Mélységesen elkeserít a Black Ichigoból eddig tapasztalt szelet.

Nagyképűség, amatörizmus, arrogancia, megbízhatatlanság.
És nem lehet őket megtalálni neten. Mikor tanulják már meg az emberek, hogy a vendéglátóiparhoz hasonlóan a boltok is egy SZOLGÁLTATÁS?
Akkor is, ha a t. vevő csak nézelődni jön be.
Pretty Woman, valaki? Na pont ezért.
Nem kifogás ez, meg az, meg minden. A sarki boltban is ugyan ezek a gondok, bocsika. Ha látom, hogy bénáznak, vagy rájuk rohadt a répa, nem ott vásárolok. Ha csinálod, tudd, mit csinálsz, ha nem tudsz nyitva lenni, akkor ne vállald, ez nem hobbi, játék. Profitból élnek, az pedig a vásárlóból jön.

Tökre elment a kedvem a dologtól. Kicsit azt érzem, de nem is... Mindegy.
Szomorú.
Kár.

Másik: EGLen nézgélek egy ideje, és nem értem, egyszerűen fölfogni nem tudom, miért, hogyan, miként tesz föl valaki KOSZOS otk-t?
Mossad ki, e!!

Nem, most komolyan. Tudom,a cipők fognak, tudom, kívülről fogta meg, tudom, tudom, tudom.
De egy zokni, könyörgöm!! Ha koszos, tessék kifehéríteni! vagy szappan, az elég sokmindent kivisz! Ez nem is ereszt! Tisztító! Satöbbi!

Pont tegnap jött szembe egy normál, felül csipkés sima fehér zokni, valami 15 dollárért? A talpa csupa mocsok, szürkésbarna. Az egyik hozzászólás meg lelkendezett, hogy mióta keres sima fehér otk-t, vinné.
Még ha Milky Planet. Vagy nem tudom.
De könyörgöm, tényleg sehol nem kapni fehér offbrandt otk-t, hanem annyira szűkös a kínálat, hogy más koszos zoknijáért kell 15 dollárt fizetni?

Vagy én vagyok hülye, vagy mindenki más helikopter, gyerekek.
Bocs a fröcsögésért.
Pillangó. Lolita. Cukormáz, satöbbi.

1 megjegyzés:

  1. hatalmas és oltári BIG LÁJK LYONÁNAK!!!!!! Köszönöm hogy neked van szemed és nem hódolsz be ennek a szarságnak amit ezek folyton szajkóznak...<3

    VálaszTörlés